dk se  no  en  es  fi

Ääneen lukemisen ohje

Tämän sivuston voi kuulla luettuna! Valitse teksti, jonka haluat luettuna, ja napsauta sitten Lue-painiketta. Muutaman sekunnin kuluttua lukeminen alkaa. Alla on lisätietoja käyttää readWEB 2.0:n työkalurivin käytöstä.

ReadWEB 2.0:n ominaisuuksia

ReadWEB 2.0:lla on kiinteä työkalurivi, joka pysyy paikallaan, kun siirryt sivulla. Siinä on seuraavat painikkeet:

Lue-painike Lue-painike. Kun napsautat sitä, readWEB 2.0 lukee valitun tekstin. Toiminnon voi käynnistää myös näppäilemällä Alt + L.

Seis-painike Seis-painike. Kun napsautat sitä, lukeminen loppuu heti. Tämän saa aikaan myös näppäilemällä Alt + S.

Ohje-painike Ohje-painike. Esittää readWEB 2.0:n käyttöohjeen (tämä ohje). Toiminnon voi käynnistää myös näppäilemällä Alt + J.

Asetukset-painike Asetukset-painike. Kun napsautat sitä, avautuu valikko, jossa voit valita lukunopeuden ja ilmoittaa internet-yhteytesi nopeuden, joka vaikuttaa äänen laatuun.

Selaimet

ReadWEB 2.0:n on testattu toimivan ongelmitta kaikissa selaimissa, kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Opera.

Huom. Jotta voisit kuulla sivun luettuna, pitää tietokoneesi kaiuttimen tai kuulokkeiden olla kytkettynä toimintaan ja äänenvoimakkuuden tulee olla säädettynä riittäväksi.

JavaScript

Jotta ääneen lukeminen toimisi, tulee JavaScript-koodin suorituksen olla sallittuna selaimessa. Yleensä se on sallittuna. Ellei se ole, voit sallia sen Internet Explorerissa seuraavasti: Valitse Työkalut, Internet-asetukset, sitten Suojaus-välilehti ja Mukautettu taso -painike. Valitse sitten otsikon ”Komentosarjat” alla kohdassa ”Salli aktiiviset komentosarjat” vaihtoehto ”Ota käyttöön”.